- STRUKTŪRA IR KONTAKTAI
- TEISINĖ INFORMACIJA
- VEIKLOS SRITYS – UGDYMAS
- PRANEŠĖJŲ APSAUGA
- KORUPCIJOS PREVENCIJA
- ADMINISTRACINĖ INFORMACIJA
- Istorija, vizija, misija, veiklos sritys
- Nuostatai
- Veiklos planavimo dokumentai
- Veiklą reglamentuojantys dokumentai >
- Darbo užmokestis
- Paskatinimai ir apdovanojimai
- Viešieji pirkimai >
- Biudžeto ataskaitos >
- Finansinės ataskaitos >
- Ūkio subjektų priežiūra
- Tarnybiniai lengvieji automobiliai
- Lėšos veiklai viešinti
 
- PASKELBTI KONKURSAI / ATRANKOS į laisvas darbo vietas
- ASMENS DUOMENŲ APSAUGA
- PRIVATUMO POLITIKA
- PASLAUGOS – INFORMACIJA TĖVAMS
- ATVIRI DUOMENYS
- NUORODOS
- DAŽNIAUSIAI UŽDUODAMI KLAUSIMAI
- KONSULTAVIMASIS SU VISUOMENE
- SKU kalendorius
- Informacijos rodyklė








Erasmus-plus-baneris1
etwinning1
Emokykla-baneris1
lt-721
nepaprastoji1
Tevu-linija-baneris1
sku-baneris
higienos-bukle
Maitinimo organizavimas
PETRO AVIŽONIO UGDYMO CENTRO VAIKŲ MAITINIMO ORGANIZAVIMO TVARKOS APRAŠAS
VAIKŲ MAITINIMO ORGANIZAVIMO TVARKOS APRAŠAS
MAITINIMO ORGANIZAVIMO ŠVIETIMO ĮSTAIGOSE TVARKOS APRAŠAS
PETRO AVIŽONIO UGDYMO CENTRO DARBUOTOJŲ MAITINIMO ORGANIZAVIMO TVARKOS APRAŠAS
ATLYGINIMO UŽ IKIMOKYKLINIO IR PRIEŠMOKYKLINIO UGDYMO VAIKŲ IŠLAIKYMĄ TVARKOS APRAŠAS
ATLYGINIMO UŽ VAIKŲ IŠLAIKYMĄ LENGVATŲ TAIKYMO TVARKOS APRAŠAS
15 DIENŲ EINAMOSIOS SAVAITĖS VALGIARAŠTIS DARŽELIAMS
PUSRYČIŲ TECHNOLOGINĖS KORTELĖS
PIETŲ TECHNOLOGINĖS KORTELĖS I
PIETŲ TECHNOLOGINĖS KORTELĖS II
PIETŲ TECHNOLOGINĖS KORTELĖS III
VAKARIENĖS TECHNOLOGINĖS KORTELĖS
Ekologiškas maitinimas
- Nuo 2022 m. dalyvaujame Ekologiškų maisto produktų vartojimo skatinimo ikimokyklinėse ugdymo įstaigose programoje.
- 2025 metais programoje dalyvaujame du kartus (kovo-gegužės ir rugpjūčio-lapkričio mėnesiais).
- Eko maisto produktai sudaro apie 50-60 procentų viso vaikų mėnesinio maisto raciono.
- Iš sertifikuotų tiekėjų gauname eko daržoves, duoną, konditeriją, aliejų, mėsą, kruopas, vaisius (vaikai valgo ir eko bananus).
- Ruošdami maistą iš ekologiškų produktų, vaikams ne tik formuojame sveikos mitybos įpročius, bet ir kalbame apie tvarumą – kaip mūsų pasirinkimai veikia gamtą ir žmonių sveikatą.
- Tai – svarbi ugdymo dalis, padedanti nuo mažens formuoti atsakingą požiūrį į aplinką ir maisto kultūrą.
Atnaujinta: 2025-10-24
						 
                             
     
								 
								